Team

Binnen de praktijk Fysiotherapie Slief zijn momenteel 6 fysiotherapeuten werkzaam.


kjohnJOHN SLIEF

In 1987 studeerde John af als fysiotherapeut aan de Arnhemse academie voor Fysiotherapie. In 1991 ronde hij de opleiding Manuele Therapie volgens Marsman af (wk, schedel en extremiteiten).  In 1993 de opleiding Manuele Lymfdrainage volgens Vodder. Hij is na zijn afstuderen als fysiotherapeut direct aan het werk gegaan in een particuliere praktijk en sinds 1999 is hij praktijkeigenaar.

Lees meer

 


kcarolien

CAROLIEN DE JONG

Carolien de Jong studeerde  in 1997 af aan de HAN in Nijmegen. Ze werkte op verschillende locaties zoals in een particuliere praktijk in Duitsland, op de afdeling Neurologie  en  afdeling Geriatrie in  st. Radboud ziekenhuis in Nijmegen, in een weeshuis in Nepal en vervolgens  had ze, samen met een collega,  haar eigen praktijk in Kesteren. Sinds 2000 werkt ze bij Fysiotherapie Slief.  In 2008 ronde ze haar studie Oedeemtherapie af. Oedeemtherapie volgens de methode Vodder  is manuele lymfdrainage waarbij ontspanning hoog in het vaandel staat.

Lees meer

 


kesther

ESTHER BEKER

Esther Beker studeerde in 2009 af aan de opleiding Fysiotherapie in Nijmegen. Direct na haar afstuderen is ze gaan werken bij Fysiotherapie Slief. Daarnaast heeft ze werkervaring opgedaan in het Rijnstate ziekenhuis en in het Radboud UMC op de afdeling revalidatie. Sinds 2014 is ze gestart met de opleiding Master Psychosomatische Fysiotherapie.

Lees meer

 


 

kDorotheDOROTHÉ VAN GENUGTEN

Dorothé van Genugten studeerde in 1991 af aan de Academie voor Fysiotherapie te Arnhem. Na een jaar op verschillende plaatsen waargenomen te hebben heeft ze ruim 13 jaar gewerkt in Elderveld, Arnhem. Na een korte break voor de kinderen werkt ze nu sinds 2009 bij Fysiotherapie Slief.

Lees meer

 


kmartineMARTINE VAN AALTEN

Martine van Aalten studeerde in 2001 af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na haar afstuderen is zij in Huissen gaan werken als algemeen fysiotherapeut. In 2009 ronde zij haar opleiding tot oedeemtherapeut af. Sinds 2011 is Martine werkzaam. Bij Fysiotherapie Slief. Vele cursussen gericht op herstel bij oncologie werden door haar gevolgd. Waaronder bindweefselmassage, oncologische revalidatie, haptonomie, Fascie release technieken, Medical Taping Concept. In 2014 is Martine gestart met de opleiding Master Oncologie Oedeemtherapie.

Lees meer

 


ksimonSIMON FRERICKS

In 2011 heeft Simon zijn opleiding fysiotherapie afgesloten op Thim van der Laan te Nieuwegein. Tijdens zijn stages heeft hij kennis en vaardigheid genoten in o.a. een gezondheidscentrum (maatschap) met meerdere specialismen binnen de psychogeriatrie. Voordat hij bij Fysiotherapie Slief werkzaam was, heeft hij werkervaring opgedaan via verschillende waarnemingen verspreid over heel Gelderland. Daarbij is  hij 2 jaar lang verbonden geweest aan AHV Swift te Arnhem (Eredivisie Handbal) als fysiotherapeut/sportverzorger. Tot op de dag van vandaag begeleid hij nog sporters van de voetbalclub SVGG te Megchelen. Sinds 2012 is Simon werkzaam binnen de praktijk van Fysiotherapie Slief en houdt hij zich ook bezig met oefengroepen en (revalidatie)trainingen.

Lees meer

 


klauraLAURA HULSHOFF

Laura Hulshoff heeft in 2008 de opleiding medisch secretaresse succesvol afgerond.
In 2011 is ze gaan werken bij Fysiotherapie Slief.

Lees meer